Smøreteknikk utfører service på alle typer sentralsmøresystemer. For å gi deg som kunde best mulig forutsigbarhet for problemfri drift og bedre lønnsomhet, tilbyr vi en standard "Serviceavtale".

Serviceavtale

For å gi deg som kunde best mulig forutsigbarhet for problemfri drift og bedre lønnsomhet, tilbyr vi en standard “Serviceavtale».

Avtalen sikrer deg som kunde regelmessig oppfølgning, der vi kartlegger og kontrollerer dine smøresystem, rapporterer avvik og eventuelt utbedrer avvik etter avtale. Etter ferdig gjennomført service tar vi en gjennomgang med ansvarlig person, og så sender vi deg en fullstendig rapport med status på ditt system.

Alle nye kunder får ett års gratis avtale ved levering av komplett smøresystem.

Avtalen gir deg rabatterte priser på deler og utstyr, og gratis teknisk telefonsupport inntil 2 timer pr.år.

Ønsker du en kontroll av ditt sentralsmøresystem eller mer utfyllende info angående serviceavtale, se vår kontaktinformasjon.

Les merVis mindre

Vakt-/support telefon

For kunder med kritiske driftsprosesser der produksjonen avhenger av operativ sentralsmøring, tilbyr vi de med utvidet serviceavtale  mulighet for å ringe vår vakt-telefon utenom åpningstid 24/7.

Låne- / reservepumpe

For å øke våre kunders «oppetid» tilbyr vi låne- og reservepumper til kunder med serviceavtale.

Skulle ditt smøresystem stoppe på grunn av problemer med pumpen, finner vi en midlertidig løsning som raskt sikrer drift på ditt system.

Ta kontakt så finner vi en løsning.

“Nye” brukt-pumper

Dersom du har en defekt pumpe, kan vi også i mange tilfeller tilby en billigere løsning ved å erstatte den defekte pumpen med en nyoverhalt brukt-pumpe som gjør samme jobben.

Vi har forskjellig utvalg av pumper til de fleste formål, så ta kontakt og gi oss spesifikasjonene på den pumpen du har for å finne en løsning.

Vi er her for å hjelpe deg!

Be oss om tilbud på smøresystem

"*" indicates required fields

cross