Smøreteknikk dekker de fleste behov innen sentralsmøring for prosessindustri og rullende materiell

Om oss

Smøreteknikk as har i dag tilhold i lokaler hos Valdres Næringshage på Fagernes.

Vi er et firma med lang erfaring innen sentralsmøring på industri & anlegg/entreprenør, og i nesten 40 år har vi vært med på utviklingen i markedet og bygget erfaring med produkter fra SKF Lincoln.

Flere av våre kunder gjennom mange år er store aktører med ledende posisjoner innenfor sine bransjer. Dette er kunder med komplekse systemer og spesielle behov for optimal og forutsigbar drift. Vi er takknemlige og stolte av å ha tilliten hos alle.

Smøreteknikk leverer, installerer og ufører service på alle typer smøreutstyr og smøresystemer. Vi er spesialister på kundetilpassede løsninger som effektiviserer og optimaliserer drift. Vi bistår også med veiledning og rådgivning ved utvidelse eller kartlegging av eksisterende systemer.

Tannkranser/Tannkrans smøring

Vi er importør og forhandler av kvalitetsprodukter fra SKF/Lincoln og Raasm.

Høsten 2018 ble Smøreteknikk en del av TESS. Målet er at vi sammen skal tilby ett bredere og landsdekkende tilbud innenfor sentralsmøring.

TESS med sine ca. 140 servicesentre er lokalt forankret de fleste steder i hele Norge, og gir mulighet for at alle kunder kan få rask tilgang på produkter og kompetanse til å dekke ethvert behov.

Har dere spørsmål angående komponenter, smøresystemer, prosjektering, rådgivning eller tilbud, så er vi tilgjengelige og vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg. Ta kontakt med oss direkte eller ditt nærmeste TESS servicesenter.

På forhånd takk for tilliten!

Med vennlig hilsen oss i Smøreteknikk AS

Les merVis mindre

Våre leverandører

cross