Smøreteknikk har spisskompetanse på effektivisering og forenkling av vedlikehold.

Prosjektering

Vårt ambisiøse mål er å være den foretrukne leverandøren av løsninger som sikrer en trygg og bevarende arbeidsplass. Sammen med et bredt nettverk av partnere er vi godt rustet til å møte nye utfordringer, og i alle ledd etterstreber vi løsninger som gir kundene merverdi og økt oppetid.

Har du og din bedrift behov for kartlegging / prosjektering av maskiner og utstyr som et fokusområde for effektivisering og bevaring, har vi kompetansen du trenger for å sikre vedlikeholdet.

Industri

Smøresystemer for industri omfatter blant annet segmenter innenfor vind- og vannkraft, prosessindustrier og næringsmiddelindustrier. Vi tilbyr våre kunder spisskompetanse for et kostnadseffektivt vedlikehold.

Med kundetilpassede løsninger på sentralsmøresystemer, garanterer vi økt lønnsomhet på drift og vedlikehold.

Trenger du befaring og råd for nymontering, utvidelse av eksisterende eller hjelp vedrørende smøresystemer, fyll ut vårt kontaktskjema og vi tar kontakt med deg.

Entreprenør

Smøresystemer for entreprenør omfatter hovedsakelig progressive smøresystemer. Progressive smøresystemer kjennetegnes av at fettet kun transporteres i én retning og er avhengig av et system med åpne kanaler.

Vårt samarbeid med solide leverandører kombinert med et bredt produktspekter, sikrer deg som kunde hos oss nøkkelferdige sentralsmøreløsninger.
Vi leverer og monterer på de fleste typer maskiner og utstyr, og skreddersyr løsningene for å møte dine behov.

Smøreteknikk skal gi deg kvalitet og forutsigbarhet. Et smøresystem levert av Smøreteknikk automatiserer vedlikeholdet og optimaliserer driften.

Be oss om tilbud på smøresystem

"*" indicates required fields

cross