Samarbeidspartnere

Smøreteknikk AS har et viktig nettverk av samarbeidspartnere, som er viktige bidragsytere til at vi bør være ditt naturlige valg innen sentralsmøring for prosessindustri og rullende materiell.

Våre leverandører leverer produkter og deler av ypperste klasse og våre samarbeidspartnere rundt om i landet er nøye utvalgte!

Vår leverandør

SKF / Lincoln

SKF har vært en ledende global teknologileverandør siden 1907. Deres styrke er evnen til å utvikle ny teknologi som deretter anvendes for å skape produkter som gir kundene våre konkurransefortrinn. Dette oppnår de ved å kombinere sin praktiske erfaring fra over 40 bransjer med kunnskap fra SKFs ulike teknologiplattformer: lager og lagerenheter, tetninger, mekatronikk, tjenester og smøresystemer.

SKF sin suksess er basert på kunnskap, dyktige medarbeidere og deres uforbeholdne troskap mot prinsippene nedfelt i SKF Care.
Økt effektivitet, mindre energiforbruk
Et viktig fokusområde for SKFs teknologiske utviklingsarbeid er å redusere produktenes miljøbelastning gjennom hele livssyklusen – både hos dem og ute hos kunden.

Vår leverandør

RAASM

RAASM-historien går helt tilbake til 1975, da entreprenør Giovanni Menon opprettet et selskap for produksjon av “håndverkstekniske tekniske mekaniske gjenstander” (RAASM, Realizzazioni Artigiane Articoli Speciali Meccanici). På kort tid gikk RAASM fra å være et lite håndverksfirma til en hovedspiller i bransjen, og ble ledende innen utvikling av utstyr for styring og håndtering av væsker.

I 2015 feiret RAASM en viktig milepæl: 40 års virksomhet. Dette var en periode hvor selskapet har stått for kvalitet, innovasjon, teknisk og kommersiell pålitelighet av sine tjenester og produkter.

Kvalitet, innovasjon og støtte: Tre grunnleggende punkter hvilket RAASM ikke ville ha kommet så langt uten.

TESS

TESS er teknisk faghandel og en totalleverandør av slanger, ledningskomponenter og tilhørende tjenester. Vi har opparbeidet en unik kompetanse gjennom flere tiår og leverer til alle bransjer som er brukere av slanger og ledningstekniske komponenter. Sortimentet er komplett på både høytrykk og lavtrykk. TESS største kunder er innen industri og entreprenører, havbruk, offentlig sektor og olje og gass.

TESS-firmaene skal på et forretningsmessig sunt grunnlag tilby produkter, tjenester og løsninger innenfor drift og vedlikehold som skaper attraktive merverdier for kunden. Dette skal TESS oppnå ved målrettet arbeid med HMS, og ved å finne samfunnsøkonomiske gode løsninger.

TESS skal gjennom kontinuerlig vekst sikre og utvikle gode arbeidsplasser i de nærmiljøene TESS er etablert. For å oppnå dette, skal TESS være den foretrukne leverandør av produkter og tjenester i de markeder TESS til enhver tid er engasjert i. TESS skal øke kundenes oppetid og lønnsomhet.

www.tess.no

Sylinderakutten AS

Sylinderakutten reparerer og selger hydrauliske sylindere og tilbehør. Vi har et stort lager med pakninger i våre lokaler i Brumunddal.
Vi er også forhandlere av Expander bolt, Norgren pneumatikk og produkter fra ACE som gassdempere og hydrauliske sjokkdempere.
Ta kontakt på telefon: 623 66 680 eller post@sylinderakutten.no så finner vi en løsning!

www.sylinderakutten.no

Hydraulikkteknikk AS

Hydraulikkteknikk leverer hydrauliske nøkkelkomponenter for de fleste bruksområder. Vi har et bredt sortiment av kvalitetsprodukter som innbefatter ventiler, motorer, pumper, aggregater med mer.  Alle våre leverandører er i toppsjiktet når det gjelder utvikling av state-of-the-art komponenter og teknologisk kunnskap.

www.hydraulikkteknikk.no

EIVA-SAFEX AS

EIVA-SAFEX AS finner du over hele landet!

Våre forretningsområder

  • Skjære- og sveiseprosesser
  • Løfteoperasjoner og fallsikring
  • Fortøyningssystemer innen havbruk

Fra 1999 valgte vi å satse på å gå i dybden med produkter som stiller høye krav til kompetanse, dokumentasjon, opplæring og service – fremfor å gå i bredden med vanlige forbruksvarer. Denne satsningen på kompetanse har resultert i 11 avdelingskontorer med til sammen 69 ansatte hvor en tredjedel er serviceteknikere.

Selskapet eies 100% av TESS as.

Vår visjon er: Best på å tilføre verdier!

Sertifiseringer

  • NS-EN ISO 9001:2015
  • Produktsertifiseringsbevis iht. NS 9415:2009 og NYTEK forskriften, pålitelighetsklasse II
  • Sakkyndig Virksomhet
  • Sertifisert av Achilles, Sellihca, TransQ og StartBANK

Kvalitetssikring

For ytterligere å sikre at varene vi importerer er i henhold til de sertifikatene våre godkjente leverandører leverer, har vi eget avansert testutstyr.

www.eiva-safex.no

YX Smøreolje AS

YX Smøreolje AS er et av Norges største smøreoljeselskap og står for solide merkenavn:

  • Texaco smøreoljer produseres ved egen fabrikk i Gøteborg
  • Panolin miljøtilpassede produkter
  • Anderol næringsmiddeltilpassede produkter

olje.yx.no

Rørtek AS

Rørtek er totalleverandør av rørleggertjenester og produkter for landbasert industri og det maritime miljø.

www.rortek.no

Be oss om tilbud på smøresystem

"*" indicates required fields

cross