Personvern – GDPR

Personvernerklæring for Smøreteknikk AS

Behandlingsansvarlig Daglig Leder

Daglig Leder er på vegne av Smøreteknikk AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

 

Personopplysninger som lagres og formålet med lagringen

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder: Org.nummer, navn, adresse, telefonnummer, kontaktperson og e-postadresse. Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg. Informasjon om din ordre er vi pålagt å lagre i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell reklamasjon- eller garantibehandling. Vi er pliktet til å lagre denne informasjonen i 10 år før den slettes.

Vi benytter også opplysningene for å kunne kontakte deg med viktig informasjon vedrørende ditt kjøp via e-post, telefon og postutsendelser.

 

Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om org.nummer, navn, adresse, telefonnummer, kontaktperson og epostadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

Der du har samtykket til det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon og tilbud via epost. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

Der du har samtykket til det benyttes kjøpshistorikk og adferdsmønster til å gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.

Viktig informasjon om ditt kjøp som omhandler garanti og reklamasjon blir lagret for å kunne gi deg korrekt behandling og er i samsvar med våre forpliktelser i forhold til forbrukerkjøpsloven.

 

Informasjonskapsler (cookies)

I likhet med de fleste andre nettsider benytter smoreteknikk.no cookies. Dette for å gi deg en bedre tjeneste.

Cookies hjelper oss å analysere hvordan folk bruker nettsiden, men uten at det gir oss noen personlige detaljer om deg. Ved å se på generell brukeratferd kan vi endre, fjerne og optimalisere innhold, slik at tjenesten i større grad kan tilrettelegges for brukerne. Cookies er også nødvendig for å forbedre ytelsen ved å gi deg en raskere nettside.

Dersom du ønsker å slette alle cookies i din nettleser, må du følge instruksjonene for den nettleseren du bruker. Klikk på hjelp i menyen, eller gjør et enkelt Google-søk.

 

Analyse og statistikk

Vi samler data om antall visninger på nettsiden, hvilke undersider som er besøkt, samt type teknologi benyttet ved nettsurfingen. Det gjøres ved bruk av analyseverktøyet Google Analytics. Denne informasjonen – i en ikke-identifiserbar form – bruker vi i vår oversikt og rapporter om trafikk på nettsiden.

Google Analytics samler inn IP-adressene til våre besøkende, men vi anonymiserer disse ved å fjerne de siste tre tallene i nummeret, slik at din nøyaktige posisjon ikke lenger er synlig.

 

Kontaktskjemaer / Din kontaktinformasjon

Ved bruk av våre kontaktskjema lagres informasjonen du fyller inn (navn, bedriftsnavn, epost og telefonnummer), samt IP-adresse i vår database, og sendes i tillegg som epost til oss når du kontakter oss, slik at vi kan behandle henvendelsen din. Disse opplysningene brukes kun for å behandle din henvendelse.

Informasjonen oppbevares ikke lenger en hva som er nødvendig for å behandle henvendelsen din.

 

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt våre ansatte i forbindelse med ditt kjøp om du har bestilt via epost eller per telefon.

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til transportør.

 

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister. Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i 10 år, i henhold til lovens krav.

 

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

 

Personvernombud

Vi har et personvernombud som påser at personopplysningslovens regler om behandling av personopplysninger blir fulgt, samt fungerer som kontaktperson ved tilsyn.

 

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll.

 

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Enkelte undersider på smoreteknikk.no kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, kart, etc.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

 

Våre rutiner for datalekkasjer

Dersom vi skulle oppleve en datalekkasje, vil vi umiddelbart gi beskjed om dette til de som måtte være rammet.

Vi har i tillegg en sikkerhetsløsning som lagrer (og blokkerer) IP-adressen din dersom du forsøker å logge inn på nettsiden. IP-adressen lagres derfor kun som en sikkerhet mot hackere og spammere, da ingen andre enn administratorene av siden har innloggingsprivilegier.

 

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sendes skriftlig til følgende adresser:

post@smoreteknikk.no

evt.

SMØRETEKNIKK AS

Skrautvålsvegen 77

2900 Fagernes