SMØREFORDELERE MED TILBEHØR

SKF Lincoln fordelere – SSV K (med indikatorstift)

Lincoln hovedfordelere

Våre SKF Lincoln SSV K smørefordelere leveres standard med indikatorstift for visuell overvåking av gjennomstrømming og drift på anlegget. Her er det mulig å koble til forskjellig type elektronisk overvåking for varsling i pumpe eller i eget operatørsystem (PLS).

Smørefordelerene leveres med 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, og 22 utganger. Syrefaste fordelere leveres med maks 12 utganger.

SKF Lincoln fordelere (SSV)

Lincoln underfordelere

Våre SKF Lincoln SSV fordelere er vanligvis benyttet som underfordeler mellom hovedfordeler(SSV K) og smørepunkt. Denne fordeler fettet ut på ulike antall utganger, ut i fra størrelse og omfang på smøresystemet. Smørefordelerene leveres med 6,8,10,12,14,16,18,20 og 22 utganger. Syrefaste leveres med maks 12 utganger.

Tilleggsinformasjon SKF Lincoln fordelere (SSV og SSV K)

Tilbehør Lincoln smørefordelere

SKF Lincoln fordelere har 1/8″ gjenger på inngang, og M 10 x 1 gjenger på utganger.

I prinsipp benyttes enten rett eller vinkel fittings på innganger, og tilbakeslagsventiler på utganger. Alle utganger har en fast tilmålt mengde på SSV fordelere. For å øke mengder basert på kalkulasjon av smøresystemene, kan utganger plugges for å endre dosering. Som standard passer 6mm slangestuss, rør og slange på våre produkter, men vi lagerfører og leverer også tilpasset andre rør-dimensjoner.

Manifolder

Lincoln hovedfordelere

Vi leverer T- borede manifolder, som passer utmerket for fremtrekking av smørepunkt. Manifoldene leveres med 1, 2, 3, 4, 5, 6 og 8 utganger, og fåes med M 10 x 1 og 1/8″ BSP gjenger. 1 stk. plugg pr. utgang er inkludert.

SEND OSS EN FORESPØRSEL