TILLEGGSVARER

Klikk på kategoriene for mer informasjon

Lincoln fettpresse

LINCOLN PowerLuber. Batteridrevet fettpresse utviklet for maksimal effektivitet og inkluderer en integrert fettmåler for å forhindre over- og undersmøring. Integrert fettmåler gir presis smøring. Dette unike verktøyet har en holdbar og ergonomisk design med en tre-punkts stativ for brukerkomfort og bekvemmelighet. I tillegg til et litium-ion-batteri for lengre levetid.

Verktøyets display indikerer batteriets ladenivå, mengde smurt fett, pumpe / motorhastighet og blokkerte smørepunkter. Denne allsidige fettpistolen gir to strømningshastigheter – lav og høy – og kan dosere opptil 15 fettpatroner per batterilading. Fettpressen kan levere trykk opp til 700 bar (10.000 psi) og har et innebygd lys for å belyse arbeidsområdet.

Denne selger vi i esker med ett eller to batterier, avhengig av hva man ønsker.  I tillegg kan vi tilby et hydraulisk LOCK-ON G-136 1/8 BSP munnstykke, som garanterer deg at pistolen holder seg fast på smørenippelen uten at man trenger å holde den under smøring.

VARENUMMER VARENAVN
T1882-E LINCOLN PowerLuber

ELEKTRISK FETTPRESSE 20V LI-ION

T1884-E LINCOLN PowerLuber

ELEKTRISK FETTPRESSE 20V LI-ION + EKSTRA BATTERI

BATTERI 20V LI-ON (PowerLuber)

VARENUMMER VARENAVN
T1871 BATTERI 20V LI-ON (POWERLUBER)

Vi leverer børster til bruk på for eksempel kjedesmøring. Børstene fåes i forskjellige bredder, høyder og fasonger, samt tilpasset hvilke oljer og fett som benyttes på smøresystemet.

Vi leverer slangesaks tilpasset for kapping av våre høytrykkslanger og nylonslanger.

slangesaks

VARENUMMER VARENAVN
T2000 SLANGESAKS – METALL

SEND OSS EN FORESPØRSEL