TILLEGGSVARER

Batteridrevet fettpresse

fettpresse

Lincoln fettpresse

LINCOLN PowerLuber. Batteridrevet fettpresse utviklet for maksimal effektivitet og inkluderer en integrert fettmåler for å forhindre over- og undersmøring. Integrert fettmåler gir presis smøring. Dette unike verktøyet har en holdbar og ergonomisk design med en tre-punkts stativ for brukerkomfort og bekvemmelighet. I tillegg til et litium-ion-batteri for lengre levetid.

Verktøyets display indikerer batteriets ladenivå, mengde smurt fett, pumpe / motorhastighet og blokkerte smørepunkter. Denne allsidige fettpistolen gir to strømningshastigheter – lav og høy – og kan dosere opptil 15 fettpatroner per batterilading. Fettpressen kan levere trykk opp til 700 bar (10.000 psi) og har et innebygd lys for å belyse arbeidsområdet.

Denne selger vi i esker med ett eller to batterier, avhengig av hva man ønsker.  I tillegg kan vi tilby et hydraulisk LOCK-ON G-136 1/8 BSP munnstykke, som garanterer deg at pistolen holder seg fast på smørenippelen uten at man trenger å holde den under smøring.

VARENUMMER VARENAVN
T1882-E LINCOLN PowerLuber

ELEKTRISK FETTPRESSE 20V LI-ION

T1884-E LINCOLN PowerLuber

ELEKTRISK FETTPRESSE 20V LI-ION + EKSTRA BATTERI

Batteri

fettpresse

BATTERI 20V LI-ON (PowerLuber)

VARENUMMER VARENAVN
T1871 BATTERI 20V LI-ON (POWERLUBER)

Børster

fettpresse

Vi leverer børster til bruk på for eksempel kjedesmøring. Børstene fåes i forskjellige bredder, høyder og fasonger, samt tilpasset hvilke oljer og fett som benyttes på smøresystemet.

Slangesaks – Metall

slangesaks

Vi leverer slangesaks tilpasset for kapping av våre høytrykkslanger og nylonslanger.

VARENUMMER VARENAVN
T2000 SLANGESAKS – METALL

SEND OSS EN FORESPØRSEL