Tribotec logo

Vår leverandør

Tribotec

TRIBOTEC er et tsjekkisk produksjonsfirma som opererer innen leveranser av sentralsmøring, sentrale smøresystemer, smøreutstyr og hydraulikk.

Salgs- og produksjonsaktiviteter støttes av en konsultasjon og prosessbehandling av smøring, samt hydraulikk, systemer og kretser i henhold til kundens forespørsel og ønsker. Denne støtten består av installasjon, montering og operasjonell testing hos kunden, inkludert senere optimalisering. Dette støttes videre av andre tjenester som forebyggende vedlikehold og rådgivning.

TRIBOTEC produserer og forsyner systemer for èn-linje, multi-linje, progressiv og to-linjers sentralsmøring for oljer, flytefett og fett opp til konsistensen til NLGI-3, system for oljesirkulasjon, smøresystemer med smøremidler og oljer, oljesluftsmøresystemer, smøresystemer, smøre- og fyllingsenheter for olje- og plastsmøremidler, sentralsmøring for trafikkteknikk og mobile maskiner, hjulflens smøring for jernbanevogner og kombinerte systemer som gir løsninger til en bestemt kundes oppgave.