Batteridrevet fettpresse

LINCOLN Batteridrevet fettpresse er utviklet for maksimal effektivitet og inkluderer en integrert fettmåler for å forhindre over- og undersmøring. Integrert fettmåler gir presis smøring. Dette unike verktøyet har en holdbar og ergonomisk design med en tre-punkts stativ for brukerkomfort og bekvemmelighet. I tillegg til et litium-ion-batteri for lengre levetid.

Verktøyets display indikerer batteriets ladenivå, mengde smurt fett, pumpe / motorhastighet og blokkerte smørepunkter. Denne allsidige fettpistolen gir to strømningshastigheter – lav og høy – og kan dosere opptil 15 fettpatroner per batterilading. Fettpressen kan levere trykk opp til 700 bar (10.000 psi) og har et innebygd lys for å belyse arbeidsområdet.

Denne selger vi i esker med ett eller to batterier, avhengig av hva man ønsker.  I tillegg kan vi anbefale å montere et hydraulisk LOCK-ON G-136 1/8 BSP munnstykke, som garanterer deg at pistolen holder seg fast på smørenippelen uten at man trenger å holde den under smøring.